Sëmundja e Plogështisë (përtacisë)

Shenjat e sëmundjes së zemrës dhe diagnoza se je goditur nga plogështia dhe përtëcia në fe.
 • 1. Përtacia në kryerjen e adhurimeve
 • 2. Vrazhdësia e zemrës
 • 3. Mosndierja e përgjegjësisë për Fenë e Allahut
 • 4. Vazhdimësia në Mëkate
 • 5. Ndërprerja e raporteve me vëllazërinë
 • 6. Të folurit e shumtë
 • 7. Përkujdesja e tepërt për veshmbathjen
 • 8. Humbja e xhelozisë për fenë e Allahut
 • 9. Humbja e kohës
 • 10. Mos marrja e përgjegjësisë
 • 11. Lënia e punëve për nesër

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Back to top